Så har DM i Foreningsudvikling haft sin officielle afslutning. Der blev fundet 5 vindere, og ØGIF var desværre ikke iblandt.

Det betyder dog ikke at vi er skuffede. ØGIF har fået meget læring, og mange nye redskaber ud af denne proces. Der er nedsat 2  nye udvalg - Frivillighedsudvalg og Reklameudvalg, og de er kommet for at blive.

En masse af de ideer vi har fået undervejs skal realiseres, og vi får hele tiden nye ideer som vi kan arbejde med.

I ØGIF er vi vindere - også selvom vi ikke fik præmien med hjem :-)

HER kan juryens udtalelse om ØGIFs projekt læses

DM i Foreningsudvikling, er et koncept DGI har, som har til hensigt at få alle de gode intentioner og initiativer frem der ligger i lokalforeningerne.

Som forening får man en enestående mulighed for at arbejde med nogle af de drømme, som til daglig bare får lov at være drømme. Der er alt den hjælp at hente fra DGI som man som forening har brug for, og det er en ekstra mulighed for at få gode ideer og sparring fra andre.

ØGIF meldte sig til DM i foreningsudvikling efter vi var blevet kontaktet af Johan Vest fra DGI Storstrømmen. Vi har i ØGIF mange ideer om fremtiden, og mange muligheder for udvikling. DM er det perfekte startskud til at sætte gang i de drømme og visoner vi har, men som ofte bliver udskudt lidt, fordi der er noget andet der er mere præcerende.

Efter en enig bestyrelse sagde ja til deltagelse, gik processen igang. Læse mere om denne under menu punktet: DM -Processen, og følg med i hvad de 2 DM udvalg laver ved at klikke dig ind på dem.